Persondata vedr. ansøgninger

Foreningen Kvinder i Musiks GDPR-Handlingsplan

Politik om persondata

 

Foreningen Kvinder i Musik behandler al persondata fortroligt.

Foreningen Kvinder i Musiks grundlag for behandling af personoplysninger
er, at bevillingsprocessen for tildeling af økonomisk støtte til videodokumentation af et værk er afhængig af information om ansøgers navn, kontaktoplysninger, uddannelse, CV og kontooplysninger. Derfor beder Foreningen Kvinder i Musik om ansøgers frivillige samtykke til at behandle personoplysninger.

 

Ansøgere kan frivilligt vedhæfte personoplysninger om budget, personbilleder, ansættelsesstilling og arbejdsområde, og dette opbevares fortroligt i henhold til Persondataloven.

 

Eftersom ansøger også kan have informeret om følsomme personoplysninger såsom etnisk oprindelse, politisk overbevisning, eller seksuel orientering i sin ansøgning, opbevares dette også fortroligt i henhold til Persondataloven.

 

Oplysningerne opbevares fortroligt i vores database, hvortil der ikke er direkte adgang fra internettet.

 

Det er kun Kvinder i Musiks bestyrelse, der håndterer persondata i forbindelse med ansøgninger. Det er også kun Kvinder i Musiks bestyrelse, der har adgang til ansøgers persondata.

 

Personoplysningerne opbevares indtil bevillingen er udført, herefter tilintetgøres ansøgninger og medfølgende oplysninger.

 

Den dataansvarlige er Kvinder i Musiks bestyrelse.

 

Luk blot dette faneblad, så er du tilbage ved ansøgningen igen : )