Sangworkshop med Sainkho Namtchylak, ...

Sangworkshop med Sainkho Namtchylak, Musikvidenskabeligt Institut, 18. november 1992

Opslag om ekstra sangworkshop formidlet gennem Kvinder i Musik onsdag den 18.11.1992 kl. 19 – 22 på Musikvidenskabeligt Institut, københavn Arrangør: Kvinder i Musik Tilbage til Aktivitetsoversigt fra 1980 og frem (indskrevet efter Kvinder i Musiks scrapbøger)

Koncert, Sainkho Namtchylak Soloperfo...

Koncert, Sainkho Namtchylak Soloperformance, Vor Frelser Kirke, 17. november 1992

“Den sibiriske sangerinde Sainkho Namtchylak optræder med en soloperformance af strubesang, overtonesang og imitation af fuglestemmer.” Arrangør: Kvinder i Musik Tilbage til Aktivitetsoversigt fra 1980 og frem (indskrevet efter Kvinder i Musiks scrapbøger)

Anmeldelse, Stemme sprænger grænser, ...

Anmeldelse, Stemme sprænger grænser, Politiken, 17. november 1992

Anmeldelse af Kvinder i Musiks koncert i Salon K 15. november 1992 , hvor Sainkho – pga. sygdom  – optrådte sammen med Pierre Dørge og til sidst med pianisten Pia Rasmussen: Jan Andersen: Stemme sprænger grænser, sangfænomen fra Sibirien, Politiken 17.11.92 “Skrig og lallen, jubel og jammer, hikke og hulken. Den kropslige kraft og psykiske […]

Foromtale, En stemme af de store, Ber...

Foromtale, En stemme af de store, Berlingske Tidende, 15. november 1992

Lars Lønstrup Jakobsen: En stemme af de store, Berlingske Tidende 15.11.92 “Der er tre chancer for at høre den sibiriske sangerinde Sainkho Namtchylaks store stemme i København. Som ung fik hun forbud mod at synge.” Foromtale samt interview med Sainkho. Tilbage til Aktivitetsoversigt fra 1980 og frem (indskrevet efter Kvinder i Musiks scrapbøger)

Koncert, Sainkho / Irene Becker Duo, ...

Koncert, Sainkho / Irene Becker Duo, Salon K i Huset, 15. november 1992

“Ved koncerten vil Irene Becker og Sainkho dels optræde som duo, dels vil der blive tale om Irene Beckers debut som solopianist, idet hun for første gang spiller uden for de vante rammer med bl.a. Thermænius og New Jungle Orchestra. Også Sainkho vil fremføre en soloafdeling”. Som det fremgår af ekstra plakat på selve koncertdagen […]

Anmeldelser, Sainkho – Chris Po...

Anmeldelser, Sainkho – Chris Poole/Pia Rasmussen Duo – Josefina Lehmann, Kvinder i Musik nr. 30, 1992

Forfattere, Jette Nicolaisen, Pia Rasmussen og Inge Bruland